Известие

Collapse
No announcement yet.

Рефлектори помогнете..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рефлектори помогнете..

Здравейте момчета ако може да помогнете 2 ми фара рефлектори мисля се казват на alfa 146 boxer са счупени от където се нагласят с шестограм по 2 на фар са едни пласмасови джажи тук в Бургас няма никъде всяка седмица пътувам до София ако може да ми дадете адрес къде мога да си ги закупя ще ви бъда много благодарен иначе карам на сляпо и дет се казва не ми се ще да се навра в някоя канавка което ще е най малкото благодаря ви предварително...
    Alfa 146 1.6 boxer 96g

Правят се на струг по принцип. Отделно не се продават
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Re: Рефлектори помогнете..

Първоначално публикувано от fosil
      Здравейте момчета ако може да помогнете 2 ми фара...
      Моя единия е счупен и съм го подпрял с бъркалка от кафе автомат вече 30 000 км без грижи....
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
        Да знаеш случайно някой който може да ги направи?
        145 1,6 Boxer

Comment

Re: Рефлектори помогнете..

Здравейте момчета ако може да помогнете 2 ми фара рефлектори мисля се казват на alfa 146 boxer са счупени от където се нагласят с шестограм по 2 на фар са едни пласмасови джажи тук в Бургас няма никъде всяка седмица пътувам до София ако може да ми дадете адрес къде мога да си ги закупя ще ви бъда много благодарен иначе карам на сляпо и дет се казва не ми се ще да се навра в някоя канавка което ще е най малкото благодаря ви предварително...
          Човече ти точка ползваш ли....бих ти помогнал но не мога да прочета какво пише...
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от tjman
            Първоначално публикувано от trustworthy
            Да знаеш случайно някой който може да ги направи?
            http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=8543

Comment

Аз изкарах късмет ... баща ми е златар и миги направи тия джаджи на ръка ... от метал ... така че няма трошене.....
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm
                Аз изкарах късмет ... баща ми е златар и миги направи тия джаджи на ръка ... от метал ... така че няма трошене.....
                Там е истината
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Е пич спокойно,използвам и точки и запетайки.Проблема беше в клавоатурата вече съм с нова.Не се коси толкова.А относно рефлекторите,купих си нови фарове за 74лв бройката.Лошото е че са с пласмасови но мога да сложа мойте стъкла и без това съм си гизглобил,благополично но смятам сега да си ги покарам така.Пич а за струг бях се сетил но рефлекторите ми бяха на прах.И докато ги сваля,се счупиха повече.Пласмасата се руши само да я допреш все пак мерси момчета по нататъче може и да я пусна да се продава.Но още не влюбен съм в тази кола,доста пари налях в нея.
                  Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Е пич спокойно,........
                    Ами като си толкова досетлив може и да не ангажираш хората във форума с подобни въпроси и да ползваш търсачката занапред ако имаш въпроси по колата

Comment

Yon момче вземе да ходиш на уроци по Българси.Или вникни в темата момче,питах дали има някъде в София рефлектори да си купя.В Бургас нямаше за това пуснах темата но се оаказа че няма,аз няма баща златар.Евала на пича желзни трябва да са и така мерси за отделеното време.И за хоарата който ми акзаха че няма и тези който се мсилят за много компетнтни в другите области аман от такива особняци.
                      Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

еми да кажа и аз, вчера си ремонтирах и моя фар, както на всички алфети, явно някой инженер, нещо не е сметнал от каква пластмаса или материал изобщо да направи тез загубени водачи. След няколко минути умуване, реших проблема, по един доста лесен начин. Който всеки може да ползва. Направих и една картинка за да се ориентирате. Сега ще направя и още 3-4 комплекта, да подаря на няколко колеги които познавам и имат проблеми. И само да допълня, след като сте си свалили фара, отварянето става супер лесно и безопасно ако ползвате шпатула или някоя здрава ламарина, вместо разни отверки. Стъклото пада точно на 2-та минута, без никакви затопляници, духалки, и каквито и да е подобни
                        ето и картинката.
                        без разпорките, те са само за хора без работа. Изработва се от най-обикновена ламарина 3-4мм, за да може да си направи резба винта който регулира и да е стабилно. Няма стругари, няма никакви сложни инструменти. Едно парченце ламарина изкривено и навита резба със самонарезен винт, и два среза с ножовката, за да не се усукват

СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                        сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Мерси много колега ще си ги направя по твоя начин и ще имам 2 комплекта или ще продам единия за сега ще седят.
                          Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

....питах дали има някъде в София рефлектори да си купя.

Здравейте момчета ако може да помогнете 2 ми фара рефлектори мисля се казват на alfa 146 boxer са счупени от където се нагласят с шестограм по 2 на фар са едни пласмасови джажи тук в Бургас няма никъде всяка седмица пътувам до София ако може да ми дадете адрес къде мога да си ги закупя....
                            Да виждате запетайка някъде ???
                            Казаха ти го колеги по-горе или бъркам? Не се сърди не е критика но така неможе да се вникне в темата ти

Comment

може и да си прав Yon.Клавиатурата ми беше скапана,вече съм с нова и с нови фарове.
                              Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Working...
                              X